Производи

Производство

Традиција, современи технологии, квалитет

Применувајќи ги најсовремените методи, користејќи најсовремени машини за преработка на овошје и зеленчук, нашата фабрика произведува производи со многу висок квалитет и притоа задржувајќи го традиционалниот вкус. Нашиот асортиман на производи е доста голем и истиот се состои од најразновидни производи. Со задоволство Ви ги представуваме следниве наши производи:

>>Видeте го каталогот на ПОТ КОЛЕШИНО<<

Феферони

 

ФеферониСостав:
- феферони,
- сол,
- оцет,
- шеќер, вода

Македонска печена

Везена пиперка

Македонска печена Состав:
- пиперка везена,
- лук, магданос,
- сол, оцет,
- шеќер, вода

Цвекло

 

ЦвеклоСостав:
- цвекло,
- сол, оцет
- шеќер, вода

Мешана салата

1

Мешана салата 1Состав:
- зелка, морков,
- корнишон,
- зелен домат, сол
- оцет, шеќер, вода

Пиперка со урда

 

Пиперка со урдаСостав:
- пиперка,
- урда,
- зејтин,
- зачини

Гамба со зелка

 

Гамба со зелкаСостав:
- пиперка гамба,
- зелка,
- сол. оцет,
- вода

Малиџано

 

МалиџаноСостав:
- печен патлиџан,
- лук, магдонос,
- печ. зелена пиперка,
- зејтин, сол, шеќер

Ајвар

 

АјварСостав:
- пиперка (куртовска капија),
- патлиџан,
- сол, шеќер,
- зачини

Печена пиперка

 

Печена пиперкаСостав:
- црвена пиперка,
- лук, магдонос,
- сол, оцет,
- шеќер, вода

Морков

 

МорковСостав:
- морков,
- сол, оцет,
- вода

Слатко од тикви

 

Слатко од тиквиСостав:
- тиква,
- шеќер

Слатко од сливи

 

Слатко од сливиСостав:
- слива,
- шеќер

Слатка феферона

Чорбаџиска

Слатка феферонаСостав:
- слатка феферона,
- сол,
- оцет,
- шеќер, вода

Корнишон

 

КорнишонСостав:
- корнишон,
- сол, оцет
- шеќер, вода

Бабурчиња

 

БабурчињаСостав:
- бабурчиња,
- сол, оцет,
- вода

Мешана салата

2

Мешана салата 2Состав:
- пиперки, карфиол
- корнишони, моркови,
- домати, сол
- шеќер, вода

Зелка лист

 

Зелка листСостав:
- кисела зелка,
- сол,
- лимонска киселина,
- шеќер

Апетитка

 

АпетиткаСостав:
- печена пиперка,
- морков,
- лута пиперка,
- зачини, оцет, вода

Ајвар домашен

 

Ајвар домашенСостав:
- печена пиперка,
- патлиџан печен,
- концен. домат,
- сол, зејтин, шеќер

Лутенка

 

ЛутенкаСостав:
- печена пиперка,
- морков,
- лута пиперка,
- зејтин, зачини

Филета

 

ФилетаСостав:
- куртова капија,
- сол, оцет,
- шеќер, вода

Лименка

 

ЛименкаПакување:
- феферони,
- корнишони,
- бабурчиња, цвекло,
- чорбаџиска и друго.

Слатко од смокви

 

Слатко од смоквиСостав:
- зелена смоква,
- шеќер

Слатко од лубеница

 

Слатко од лубеницаСостав:
- лубеница,
- шеќер