Добредојдовте на нашиот веб сајт

ПОТ - Колешино

Фабрика за преработка на овошје и зеленчук

Фабрика за преработка на овошје и зеленчукНашата фабрика започна со преработка на овошје и зеленчук во 2000 година. Започнавме како мала фабрика со преработка на само дел од земјоделските култури кои ги поседува нашето подрачје. После позитивните резултати од првите години и прифатеноста од страна на потрошувачите нашето производствено оделение почна да се шири со нови машини за преработка.

Природна и здрава храна

Природна и здрава хранаЗадржувајќи ја традицијата на нашите претци во вредните раце на нашите домаќинки и домаќини, а користејќи ја современата технологија, создадовме природна и здрава храна за сегашните и идни генерации.

Традиција и квалитет

Традиција и квалитетПроизведуваме вкусна традиционална и природна здрава храна користејќи најсовремени машини и начини Нашите производи се направени по сите меѓународни стандарди за квалитет на преработка на храна.

Колешино и Колешкиот водопад

Колешино и Колешкиот водопадКолешино е едно од најубавите села во Македонија. Колешкиот водопад, кој се наоѓа во непосредна близина на селото е природна убавина и реткост. Дело на природата кое мора да го посетите.
прочитај повеќе..